banner2
Öne Çıkanlar Sedat Anar konseri Gülen Bağ Kur ÖSYM KPSS sonuçlarını açıkladı TIKLA ÖĞREN müftü

Viranşehir İlçesinde İmza Kampanyası Başlattılar

 

Kampanya için Viranşehir Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Basın Mensupları, STK üyeleri ve Viranşehir halkından destek sözü aldığını belirten Bizim Gazete, Haber sitesi ve Sosyal Medya üzerinde İmza kampanyası formunu paylaştı. Gazete kampanya ile ilgili bilgilendirme haberinde şunlar kaydedildi; Daha önce Viranşehir Bizim Gazete tarafından gündeme getirilen Açık Öğretim Fakülte Sınavlarının Viranşehir’de yapılabilmesi için imza kampanyası başlatıyoruz.

NE YAPMAK GEREKİR

İmza kampanyasına katılabilmek için tüm Viranşehir halkını Sosyal paylaşım sitelerinden yayınlayacağımız örnek belgeleri çoğaltarak her kurum kendi bünyesinde, her memur kendi çevresinde, her vatandaş kendi mahalle, sokak ve caddesinde vatandaşlarımıza imzalatarak destek verebilir. Bizler Viranşehir halkı olarak bu konuya sahip çıkmamız gerekir. Eğitim Sendikaları ve STK lar kendi üyelerine imzalatabilir. Her kurum amiri çalışanlarına imzalatabilir. Her sporcu kendi takım arkadaşlarına imzalatabilir. Böylece toplanacak binlerce imza hepimizin gücü ve sesi olacaktır.

TOPLANAN İMZALAR NE OLACAK

Viranşehir’de yaşayan tüm halkımız çevresinde toplayabildiği kadar imza toplandıktan sonra Viranşehir Bizim Gazete tesislerine teslim edecek. Sizlerden aldığımız bu belgeler Cumhurbaşkanlığına, Meclis Başkanlığına, Başbakanlığa, Şanlıurfa’nın tüm Milletvekillerine ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ilgili birimine tarafımızdan gönderilecektir. Kendilerinden Açık Öğretim Fakülte sınavlarının Viranşehir’de yapılması için gereken önemin verilmesi talep edilecektir.

İmza kampanyası 13.01.2016 tarihi itibarı ile başlayacaktır. 20 Ocak 2016 tarihinde sona erecektir. Yaklaşık bir hafta sürecek imza kampanyasına tüm halkımızın sınırsız destek vermesini talep ediyoruz. Böylece Viranşehir’e yıllık 1 Trilyon 200 Milyar TL kazanç sağlanmış olacak. Bu para memleketimizde kalmış olup, esnafı da, Memuru da ve İşçisi de kazanmış olacak. Artık sınav için Şanlıurfa veya bir başka yere gidilmemiş olacak. Böylece maddi getirinin yanında zaman kaybı da olmayacak. Engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere Viranşehir’de yaklaşık 1.500 vatandaşımız hem maddi hem de zaman kaybına uğramamış olacak. Kaynak: Viranha

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.