banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

Viranşehir Devlet Hastanesinde bir ilk

Viranşehir ilçesindeki hasta ve yaşlı vatandaşların kaliteli sağlık hizmetinden yararlanmasını sağlayacak olan evde bakım ambulansı hizmete girdi.

200 Yataklı Devlet Hastanesi yönetimi evde bakım ambulansını, ilçedeki yerel ve ulusal basına tanıttı. Devlet Hastanesi başhekimlik binası önünde ambulansı basın mensuplarına tanıtan Hastane yönetimi konu ile ilgili olarak gazetecileri bilgilendirdi.

Hastane Başhekimi Dr.İlhan Erkan, evde bakım ambulansını tanıtımında yaptığı konuşmada, ”Evde Sağlık Hizmeti Birimi sayesinde ilçedeki yaşlı, yatalak veya engelli hastalar ile onların ailelerinin enjeksiyon, sonda, pansuman gibi sağlık hizmetleri hastanın evine ziyaret gidilerek karşılanacak.” Dedi.

Vatandaşların talebi üzerine hastanın 5 günü hizmet verecek olan evde bakım ambulansı ile yaşlı ve evde bakıma muhtaç hastaların  ciddi sorunlarını aşmayı hedeflediklerini dile getiren Dr.Erkan, aracın hizmete girmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.  (Sabri Acet-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.