banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Viranşehir Derneğinden Örnek Davranış

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde faaliyet gösteren Viranşehir Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, örnek alınması gereken bir davranışla geçtiğimiz günlerde trafik kazasında yaşamını yitiren çobanın mağdur ailesine destek çıktı. Oturacak halıları olmayan eve yardım götüren dernek yetkilileri, buna benzer mağdur aile tespit çalışmasının devam ettiğini söyledi.
Viranşehir ilçesinde faaliyet gösteren Viranşehir Derneği, ilçedeki fakir fukaranın umudu oldu. Geçtiğimiz günlerde Viranşehir-Şanlıurfa karayolu üzerinde koyun sürüsü ile yolu karşıdan karşıya geçmek isteyen Abdurahman Ekinci, Tır'ın çarpası sonucu hayatını kaybetmişti. Yaşanan olay sonrası aileyi ziyaret eden Viranşehir Derneği yetkilileri, ailenin mağdur olmasından dolayı sahip çıktı.

Temel gıda ve bazı ev malzemesini kısa sürede aileye ulaştırıldı. Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş, "Viranşehir Derneği olarak kimsesizlere kimse olmaya devam ediyoruz. İlçemizde yardıma muhtaç ve yetim çocuklar başta olmak üzere birçok alanda yardım çalışmalarımız sürüyor. Bize destek sunan tüm hayırseverlere teşekkür ederiz" dedi.
Bu arada, yardım çalışması kapsamında mağdur aileleri tespit çalışmasının devam ettiği öğrenildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.