banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

VİRANŞEHİR ADEM SOMA İÇİN MEVLİD OKUTTU


Viranşehir Kaymakamlığına bağlı Aile Destek Merkezi ( ADEM ) tarafından Manisa’nın Soma İlçesinde meydana gelen Maden Faciası’nda hayatını kaybeden vatandaşlar için Mevlid verildi.

İlçenin Yenişehir Mahallesinde bulunan Tepret Cami’sinde verilen mevlide Viranşehir İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan’ın eşi Zeynep Kotan, İlçe Emniyet Müdürü’nün Eşi Öznur Vardal, İlçe Tabur Komutanı’nın eşi Sevgi Değer, Askerlik Şube Başkanı’nın Eşi Hatice Özen, İlçe Emniyet Müdür yardımcısı Öner Ağrıdağ’ın eşi Figen Ağrıdağ ve Viranşehir Aile Destek Merkezi Sorumlusu Ayhan Çiçek katıldı.

Saat 13:30’da başlayan Mevlit programında Soma’daki hayatını kaybeden maden işçileri için Cami İmamları tarafından mevlid okundu, dualar edildi.

Okunan dualara amin diyerek mukabele eden bazı vatandaşların göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Okutulan Mevlid hakkında gazeteciler açıklama yapan İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan’ın Eşi Zeynep Kotan, Açıların tarifsiz ve çok büyük olduğunu söyledi.

Yaşanan Faciayı acı ve endişe içerisinde takip ettiklerini ifade eden Zeynep Kotan,“ Soma’da yaşanan Facia’yı baştan beri acı ve endişe içinde takip ediyoruz. Gözyaşları içinde televizyon ekranlarından umutlu haberler bekledik. Vedat edenlerin sayısı arttıkça kahrolduk. Bir anne olarak üzüntüm çok büyük. Vedat eden işçilerimizin arkada kalan ailelere devletimizin sahip çıkacağına inancım tamdır. Bu sebeple Facia’da hayatını kaybeden Madenci vatandaşlarımıza rahmet, dost ve akrabalarına sabırlar diliyoruz” diye konuştu.

Viranşehir Adem Sorumlusu Ayhan Çiçek ise, milletçe çok üzgün olduklarını ifade ederek, Vefat eden işçilere Allah’tan rahmet, dost ve akrabalarına başsağlığı diledi.

Vefat eden işçilere bu saatten sonra ulaştırabilecekleri tek şeyin sadece dua olduğunu belirten Çiçek,“Bugün Burada yaşamını yitiren Maden işçileri için Mevlid verip dualar okuduk. Allah kabul buyursun”dedi.

Okutulan Mevlidin ardından katılan kadınlara lokum bisküvi dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.