banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Virajı alamayan beton mikseri eve daldı

 Palu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde viraja hızla girdiği iddia edilen beton mikseri devrildi. Kazada evle araç arasında sıkışan şoför ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Kaza 09.00’da Palu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Viraja hızlı girdiği iddia edilen Mahmut Tosun (45) yönetimindeki 12 AP 760 plakalı beton mikseri devrilerek eve girdi. Kazada evle araç arasında sıkışarak ağır yaralanan Tosun, kurtarma ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda ancak çıkartılabildi. Tosun, ambulansa Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Evine beton mikseri girmesi üzerine şoka giren ev sahibi Senayi Yıldırım, aynı noktada defalarca kaza olmasına rağmen bir önlem alınmadığını savundu. Yıldırım tepkisini şöyle dile getirdi: “Bu yol önceden bahçemizdi önceki dönemde belediye başkanı olan Said Dağoğlu bahçelerimizi alarak yola kattı. Hala paralarımızı da alamadık. Şu anda mahkemeliğiz. Ben defalarca Karayollarına dilekçe verdim. Sürekli kaza oluyor, önlem alın diye. Kimse önlem almıyor. Yetkililerin biran önce önlem almasını istiyoruz. Artık bariyer mi koyacaklar, yolu mu kaldıracaklar, ne yapacaklarsa bir an önce yapmaları lazım.” (Ebubekir Alkan-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.