banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi

Veteriner Hekimler Odasından Av. Güven'e tebrik

Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası yapılan  Baro seçimlerinde başkanlığa seçilen Av. İrfan Güven’i yeni görevinden dolayı tebrik ettiler.

Veteriner Hekimler Odası Başkanı Abdullah Açıkgöz, Başkan Yardımcısı Mehmet Canpolat ve Yönetim Kurulundan Sait Kaya, Sinan Çiçek ve Mehmet Batmaz’ı, Baro başkanı Av. İrfan Güven ve yönetim kurulu karşıladı.

Baro başkanı ve yönetimini tebrik eden Açıkgöz; “Şanlıurfa’ya ve yeni arkadaşlara hayırlı olsun. Şanlıurfa’yı hukuken daha ileri noktalara taşıyacaklarına inanıyorum” dedi.

Baro başkanı Av. İrfan Güven ise ziyaretlerinden dolayı Veteriner Hekimler Odası yöneticilerine teşekkür ederek; “Başarı ve çalışma çıtasını yükselteceklerini” dile getirdi.

Bilindiği gibi Şanlıurfa Barosunda 2 yılda bir yapılan başkanlık seçimlerini Av. İrfan Güven 129 oy alarak seçilmişti.  Şanlıurfa Barosunda başkanlık ve Yönetim Kurulu üyeliği seçimleri geçen pazar Şanlıurfa Ticaret Odası Toplantı salonunda yapılmıştı. Baro Başkanı Yahya Demirkolun yanı sıra, Salih Yıldız, Avukat İrfan Güven adaylık için yarıştığı zorlu seçimde Şanlıurfalı avukatlar güven isminde mutabık kalmışlardı.

Toplam 378 oydan 130unu alarak baro başkanlığı İrfan Güven ipi göğüsledi.  Bir önceki dönemde başkanlık yapan Yahya Demirkol ise 128 oy alırken Salih Yıldız ise 118 oy almıştı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.