banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün

Cafer, Belediye imkanlarıyla ada haline getirilen bu yere daha sonra Petrol İstasyonu ve Otel için yapı izni verildiğini en son olarak da Belediye Meclisinden bu yer için 3.5 emsal kararı çıkarttırılarak keyfi ve özel bir iş görüldüğünü ifade etti..

Belediye Meclis üyesi Mehmet Cafer, Fakıbaba belediyesinin kamuya ait imkanlarla, Milletvekili Akyürek'e ait arazi için keyfi ve özel düzenlemelerde bulunduğunu söyledi.
Belediye Meclis Üyesi Mehmet Cafer'in konuyla ilgili yazılı açıklamasının tam metni şöyle:
"Şanlıurfa Belediyesi Eylül ayı meclis oturumunda ele alınan mülkiyeti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ve kardeşlerine ait olan yer için Meclisten 3.5 emsal verilerek milletvekiline keyfi bir uygulama yapılarak adeta özel izin verildi.
Mahmutoğlu Kulesi ve Bedendibi surlarının dibindeki Milletvekili Mehmet Akyürek'e ait olan eski toprak mahsulleri ofisinin yerine Şanlıurfa Belediyesi tarafından özel uygulama yapılarak hem otel hem de petrol istasyonu yapılma izni verildi.. Bu özel uygulama neden bir milletvekiline yapıldı.
Milletvekili Mehmet Akyürek ve kardeşlerine ait yeri, Belediye Başkanı Fakıbaba belediyenin paralarıyla aşama aşama arsayı ada haline getirdi.
Mahmutoğlu kulesi ve bedendibi surlarının siluetini bozacak yapılaşmaya  AK Partili meclis üyeleri de "grup kararımızdır" diyerek 12 kabul 3 red 1 çekimser şeklinde oylanmış Fakıbanın aşama aşama çalışmasına emsal 3.50 vererek halkayı tamamlamışlardır.
Halk Adına Soruyoruz,
1- Önce Karakoyun deresinin üzerine bir köprü yaptırarak istasyonun tam yanından yol geçirilmiş oldu.
2- Otel yapacakları arsanın arkasında kalan Kamberiye Mahallesindeki gariban  vatandaşları mağdur ederek 7 tane evi istimlak edip arka taraftan da yol vererek; otel ve akaryakıt istasyonu yapılacak olan arsa  ada şekline getirilip dört bir tarafından yol geçirmiş oldu.
3- Karakoyun deresine köprü ve yol yapımına, ayrıca çevre düzenine ne kadar belediyenin parası gitti?.
4- 7 tane evi istimlak edip yol ve çevre düzenlemesine belediyenin ne kadar parası gitti?."
KAYNAK: GAPGÜNDEMİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.