banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Vekil Adayı Karaköprülüler-Der'i Ziyaret Etti



AK Parti 7. sıra Milletvekili Aday Cumartesi günü akşam saatlerinde Karaköprü Beldesi’nde bulunan Karaköprülüler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.
 Katılımın yüksek olduğu gözlenen toplantıya Dernek Başkanı Mehmet Tutluoğlu, AK Parti Belde Başkanı Hasan Yeşil, AKParti Gençlik Kolları Başkanı Murat Erik, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Topal, Halit Direkli, Mehmet Fatih Yılmaz, Ekrem Kaz ve dernek üyeleri katıldı.
 AK Parti Milletvekili Adayı: “Urfa’daki sorunları yerinde tespit ederek 4 yılda 400 proje adında bunları kayıt altına aldıklarını ve inşallah Sayın Bakanımız Faruk Çelik’inde büyük katkısıyla geleceğin Şanlıurfa’sını hayal ettiğini” söyledi.

Sorunları tek tek dinleyerek not aldıktan sonra cevaplayan genç vekil adayı 2 saat süren görüşmeler sonunda şunları söyledi: “Her oyun değerli olduğunu ve herkesin sandığa gitmesi gerektiğini çünkü sandığa gitmeyen seçmenlerimizin ondadokuzunun oyunu AKPartiye vereceğini ve bunun için bu seçimin çok önem arz ettiğini ve biz eğer güçlü gelirsek hem Türkiye hem de Şanlıurfa için büyük bir kazanım olacaktır. Çocuklarımıza ve torunlarımıza güzel bir gelecek hazırlamak için çok çalışıp bu seçimi Urfa’da kazasız atlatmalıyız. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmalıyız.”dedi.

Sağlık sorunlarını ile ilgili soru yönelten dernek üyesi Bekir Peltek’e: “Biz 94’ten beri Sağlık Sendikası’nın tüm kademelerinde çalıştık. Ben Türkiye’nin En büyük konfederasyonu olan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısıydım aynı zamanda Sağlık-Sen’inde Genel Başkanıydım, anlattığınız sıkıntıları biliyorum ve yakından takip ediyorum. Bir enjeksiyon yapmanın bedeli bu olmamalı Aile Hekimliği sistemi oturursa daha da iyi olacak, Karaköprü’ye bir Diş Hastanesi yapacaklarını ve düz lise olmadığını bildiklerini onunla ilgili çalışma yapıyoruz, yol sorununun farkındayız, ulaşımla ilgili problemleri yerinde tespit ederek kimsenin çıkarlarını zedelemeden ve bunları saha çalışması yaparak belediye başkanıyla bizzat paylaşacaklarını” ifade etti.

Geç saatlere kadar süren toplantı üyelerin ve halkın katılımıyla renkli konuşmalara sahne oldu. Karaköprülüler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Tutluoğlu: “Derneğimizi şereflendiren Sayın Başkanımız ve 13 Haziranın Vekili Mahmut Kaçar’a teşekkürlerimi sunuyorum. Buraya kadar gelen gecenin bu saatine kadar bize destek olan tüm üyelerimize ve Karaköprülülere de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah 12 Haziran, hem Ülkemize hem Urfa’mıza hayırlar getirir. Biz Karaköprü’de birlik ve beraberliği sağlamak için bu derneği kurduk. Karaköprü 18 yıl önce bir köyken şu an 70.000 bin nüfusu olan bir şehir. Biz de şu an faal olan tek dernek olarak karınca kararınca bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Zaman gösterecektir ki bizim yaptığımız bu gayret boşa gitmeyecektir. Sayın vekilimiz Mahmut Kaçar’a AKParti’nin değerli yöneticilerine bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Allah muvaffak etsin.”dedi
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.