banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Ve tarihi karar uygulandı, Divanyolu trafiğe kapatıldı
Şanlıurfa Belediyesi ve İl Trafik Komisyonu tarafından alınan kararın ardından Divanyolu caddesi hususi araç trafiğine kapatıldı. Yeni uygulamada caddeyi Balıklıgöl ring hattını kullanan otobüsler tek kullanacak.



Sabah saatlerinden itibaren belediyenin aldığı karara doğrultusunda zabıta ekipleri haşimiye meydanda yolu trafiğe kapattı. Zabıta ekipleri tarafından kontrolü sağlanan geçişlerde ring hattında çalışan otobüsler geldiği sırada elektronik bariyerler uzaktan kumanda ile yolu trafiğe açtı.



Balıklıgöl ring hattında çalışan otobüslerin dışında cadde ambulans ve itfaiye girişlerine de açık tutulacak.



Caddenin trafiğe kapatıldığını gören bazı vatandaşlar ise Türkiye’nin birçok yerinde bu uygulamanın yapıldığını Divanyolu Caddesinin de trafiğe kapatılmasının doğru bir karar olduğunu savundu. 
Kanalurfa.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.