banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Vatandaştan DEDAŞ'a çağrı; Süreyi uzatın

Viranşehirliler, tatil, hasat dönemi olması hasebiyle kampanyanın süresinin uzatılmasını talep etti.

Yapılan görüşmede sorun teşkil eden birçok konu üzerinde mutabakat sağlanırken faiz affı konusunda vatandaşın talebi henüz yerine getirilemedi.

Dedaş’a seslenen vatandaşlar 31 ağustos 2013 tarihinde bitecek olan faiz affı süresinin uzatılmasını talep ettiler. Vatandaşlar yaptığı açıklamada” Biz vatandaş olarak mağdur oluyoruz., verilen sürede borcumuzu yatırmamız imkansız. Birçok kişinin bundan haberi bile yok. Birçok kişide ya çalışmak için şehir dışında yada tatilde bulunuyor. Ayrıca çiftçi kısmı ise şu an pamuk hasadı için hazırlık yaptığından söz konusu borçlarını ödemekte sıkıntı çekiyor. Biz vatandaş olarak Dedaş yetkililerine sesleniyoruz; Süreyi en az bir ay daha uzatın” dediler. Sürenin uzatılmaması halinde binlerce vatandaş mağdur olma ile karşı karşıya bulunuyor. Şimdi Dedaş’ın vatandaşın sesine kulak vermesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.