banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Vatandaşların Bağışıyla Emniyete Araç Alındı


Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ile Suruç Huzur ve Güveni Destekleme Dernegi koordinesinde Suruçlu vatandaşların yaptığı bağışlarla alınan 3 yeni araç ve Emniyet Genel Müdürlüğünden gönderilen 4 zırhlı araç yapılan törenle tanıtıldı. Açılış törenine Suruç Kaymakamı Dr.Fatih Akbulut, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şen, Cumhuriyet Savcıları ve vatandaşlar katıldı. Törende araçlar için kurban kesilerek dua yapıldı. Törende konuşan Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut ’’ Emniyet teşkilatımız vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için her zaman çalışmıştır ve ekibine yeni araçlar ilave ederek hizmetlerine devam edecektir. Gerek Emniyet teşkilatımız gerekse Jandarmamız ve bizler Kaymakamlık olarak vatandaşın hizmetindeyiz. Sulama suyunun gelmesiyle Suruç yine eskide olduğu gibi cazibe merkezi haline gelecektir. Bu yıl Suruç’a yeni bir hastane ve Kız Sağlık Meslek lisesinin temelinin atılması planlanmaktadır. Yine aynı şekilde 2 banka Suruç’ta şube açmayı planlıyor. Bizler Kaymakamlık olarak Suruç için gerekli olan bütün hizmetlerin yapılması konusunda çaba harcıyoruz’’dedi.

Ayrıca Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden Suruç ilçesinin güvenliğinin arttırılması için on kişilik personel takviyesi yapıldı. Görevlendirilen Polisler Suruç’ta görevlerine başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.