banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Vatandaşa Bedava Fidan Dağıttılar


ŞANLIURFA - Viranşehir İlçesine Şanlıurfa Orman Bölge tarafından dikmeleri için vatandaşa Ücretsiz Fidan Dağıtıldı

Şanlıurfa'nın Viranşehir  ilçesinde Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Viranşehir Devlet Hastanesi Bahçesine 400 fidan dikimi yapıldı. Vatandaşlara  4.600 adet Ceviz ve Çam fidan dağıtıldı.

Fidan dikim ve Dağıtım törenine Şanlıurfa Milletvekili Sayın Mehmet Akyürek, Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit, Orman Bölge Müdürü Ahmet Ünver, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Arslan Çiftçi, Mahmut Şık, Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi İlhan Erkan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Siraç Yolcu, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin ile Ak Parti İlçe Eski Başkanı Mehmet Yıldırım ve vatandaşlar katıldı.
Viranşehir Devlet Hastanesi bahçesine Orman Bölge Müdürlüğü’nden temin edilen fidanlar toprakla buluşturuldu. Şanlıurfa Milletvekili Sayın Mehmet Akyürek , Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit ve Orman Bölge Müdürü Ahmet Ünver fidanlarını kendi elleri ile dikimi gerçekleştirildi ve Fidan dağıtımıyla tören sona erdi.
 

Anahtar Kelimeler:
Ahmet Ünver
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.