banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Vatandaş Yaşam Parkı Projesinden memnun

Karaköprü Belediyesi tarafından 110 bin m2’lik alana yaptırılacak olan ve Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alan projesi olan “Yaşam Parkı”nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Proje hazırlığı yaklaşık 1,5 yıl süren Yaşam Parkı’nda 2 ay önce iş makineleriyle alana giren ekipler ilk etapta 110 bin m2’lik alanda bulanan kayaları parçaladı.

Yaşam Parkı projesi ile çok yakından ilgilenen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Başlanılan işin bitmeye mahkum olduğunu söyledi.

Başkan Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada “110 bin m2’lik alan içerisinde spor tesis alanları, sosyal tesis alanları, yüzme havuzları, biyolojik göletler, şelaleler, bilim merkezi,  dağ kızağı ve vatandaşlarımızın gelip burada eğlenebileceği şehrimizi bu terastan izleyebileceği bir alan. Kıymetli bir alan, gözümüz gibi bakıyoruz. Yaşam Parkı bizim vizyonel projemizdir. Karaköprü Belediyesinin vizyon olarak geleceğe bakışını yansıtan bir projedir” dedi.

Karaköprü Belediyesi tarafından İlçeye en kısa sürede kazandırılması düşünülen proje vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı. Yaşam Parkı projesi ile ilçenin derin bir nefes alacağını vurgulayan vatandaşlar yeşil alanların çoğalmasına destek sunan ve yeşil alan projelerini çoğaltan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'ye teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.