banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Vatandaş; Sivrisinek istilasına uğradık, yetkililer nerede

Şanlıurfa'nın ’in dört bir yanından gelen şikayetlerde vatandaşlar, belediyelerin yeterli ilaçlama yapmamasından şikayet ederek hem sıcakların hem de ilaçlama yapılmadığından dolayı artan böceklerin sağlıklarını tehlikeye attıklarından dert yandılar.

Sivrisineklerle mücadele konusunda faaliyetlerin çok yetersiz

Devteşti mahallesi sakinlerinden Ali Aydın; “Devtesti mahallesinde oturuyorum sivrisinekten yatamıyoruz çoluk çocuk sabaha kadar uyuyamıyoruz. Gece boyunca sabaha kadar kaşınmaktan uyuyamıyoruz. Belediye bu sene ilaçlama ile bizi karasinekten kurtardı ama sivrisinek başımıza musallat oldu. Bir an önce Şanlıurfa Belediyesi müdahale ederse çok iyi olur Ramazan orucu da geliyor. Biz da bu mübarek günlerde belediye başkanına dua edelim” dedi.

Şanlıurfa Belediyesinin an önce ilaçlama yapmasını isteyen vatandaşlar; artık çekilmez bir hal aldı sivrisinek. zaten bu yıl şarkçobanı yaralarında patlama yaşandı. bu sivrisineğin bu kalıcı iz bırakan Şarkçobanın dahada artamasından korkuyoruz" dediler.

www.balikligol.com / ÖZEL HABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.