banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

Van'daki bombalı saldırı ile ilgili 2 tutuklama

21 Ağustos 2015’te Balaban Yol Kontrol Noktasına patlayıcı yüklü araçla yapılan saldırının failleri olduğu belirtilen 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konuyla ilgili olarak Van Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, PKK’li olduğu ve Balaban patlamasını gerçekleştirdikleri belirtilen 2 kişinin tutuklandığı bildirildi. Açıklamada ayrıca Erciş ilçesinde PKK’ye malzeme götürdükleri belirtilen 2 kişinin de tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada, Balaban saldırısı failleri S.S ve H.S’nin ile Erciş’te PKK’ye malzeme aktarımında bulunan A.E ve V.Y’nin cezaevine gönderildiği ifade edildi.

Hatırlanacağı üzere PKK, 21 Ağustos 2015’te Balaban Yol Kontrol Noktasına yönelik yaptığı bombalı saldırıda 2 asker yaralanmış, çevre iş yerleri ve bir cami kullanılamaz hale gelmişti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.