banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Van'da Suriyeli kardeşlerin kavgası kanlı bitti

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Akköprü mahallesinde bir evde meydana geldi. Hayırsever vatandaşların verdiği evde oturan Abdulkadir Mustafa Nasır ile Hadi Nasır isimli Suriyeli kardeşler arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Olayın kavgaya dönüşmesi üzerine Hadi Nasır, kendisinden iki yaş küçük olan kardeşini bıçakladıktan sonra kayıplara karıştı.

Olay yerine çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi sevk edilirken, Abdulkadir Mustafa Nasır’ın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezine morguna kaldırılan Suriyeli Nasır’ın cenazesinin, burada yapılan incelemelerin ardından defnedilmek üzere Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine gönderildi.

Polis  kaçan Suriyeli kardeşin yakalanması için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  (Murat Dalgın-İLKHA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.