banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Van'da seyir halindeyken alev alan otomobil patladı

Van-Erciş Karayolu’nun 25. kilometresi F tipi cezaevi mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alan 04 AZ 156 plakalı otomobil patladı. Patlamanın ardından araç kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre; Van-Erciş Karayolu’nun 25. kilometresinde Erciş’e doğru giden ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 04 AZ 156 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı. LPG’li olduğu belirtilen otomobil, kısa süre sonra patladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, araç kullanılamaz hale geldi.

Yolda hasara neden olan patlama sonrası yanan araca itfaiye ekipleri müdahale ederken, kısa süre tek yönlü olarak trafiğe kapanan yol, yapılan çalışmaların ardından tekrar trafiğe açıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (Murat Dalgın-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.