banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Van'da sabah namazına teşvik etkinliğine yoğun ilgi

Van İl Müftülüğü ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ münasebetiyle Yukarı Nurşin Camii’nde sabah namazında “Gençlik Huzurda Buluşuyor” temalı cami buluşması gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü’nün sabah namazına teşvik amacıyla ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda farkındalık oluşturacak ve süreklilik kazanacak etkinlikler yapmaya devam ediyor. İl ve İlçe Müftülükleri sabah namazını camilerde kılmak amacıyla yaptıkları etkinlikleri toplumun her kesimine ulaşılmasını planlıyor. Müftülüğün planladığı etkinlikler çerçevesinde Yukarı Nurşin Camii’nde sabah namazında özellikle genç nesillere yönelik ‘Gençlik Huzurda Buluşuyor’ temalı cami buluşmasını gerçekleştirdi.

Etkinlikler hakkında bilgi veren İl Müftüsü Nimetullah Arvas, “Diyanet İşleri Başkanlığımız yalnız bu yıl değil, geçmiş yıllarda da gençlere yönelik ‘Camii Gençlik Buluşması’ ve ‘Rahman’ın Gölgesinde’ temalı ciddi çalışmalar yapmaktadır. Bu kapsamda camilerin yanında gençlerin oturup, sohbet edeceği mekânlar yapılarak gençler camiye teşvik ediliyor. Aynı zamanda ‘Cami Çocuk Buluşması’ ve ‘Camiler Çocuk Açsın’ temalı çalışmalarımızda vardır.” diye konuştu.

İpekyolu İlçe Müftülüğü yaklaşık 500 kişinin katıldığı sabah namazı sonrasında camii cemaatine simit ve çay ikramında bulundu. (Yılmaz Sönmez-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.