banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Van'da kaza: Bir ölü 5 yaralı

Van, Muradiye, Erciş ve Doğubayazıt yollarını birbirine bağlayan Karahan Kavşağı'nda iki kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 bebek hayatını kaybederken 4 kişi çeşitli yerlerinde yaralandı.

Hastane kaynaklarından edinilen bilgiye göre kaza öğle saatlerinde Van, Muradiye Erciş ve Doğubayazıt yollarını birbirine bağlayan Karahan Kavşağı'nda meydana geldi. Sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 65 EB 650 plakalı kamyonet ile 04 D 1988 plakalı kamyonetin çarpışması sonucu 4 aylık Nuran S. adlı çocuk hayatını kaybederken, her iki araçta bulunan Berivan F, Zelal S, Nurcan S, Maruf S. ve Muğdat C. yaralandı.

Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın yaşandığı alanda inceleme yapan polis ve Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.   (Murat Dalgın - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.