banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Van'da kar esareti sürüyor

İki günden bu yana belli aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle mahalle ve şehir merkezindeki yolların birçoğu trafiğe kapandı. Sabah saatlerinden evden işe giden halk,  belediye ekiplerinin yolları temizlememesinden dolayı işlerine geç kaldı.

İki günden bu yana belli aralıklarla devam eden kar yağışı Van’da hayatı durma noktasına getirirken, kar yağışı nedeniyle, 606 köy yolunun da ulaşıma kapandığı bildirildi.

Belli aralıklarla devam eden kar yağışı ve tipi nedeniyle şehir merkezinde biriken karların Belediye tarafından temizlenmemesi sabah saatlerinde iş yerine giden vatandaşları çileden çıkardı.

Yoğun kar yağışında temizlenmeyen mahalle yollarıyla birlikte, çarşı merkezde de aynı durum seyretti. Belediye ekipleri ara sokaklar ve caddelerde kar temizleme çalışmaları yetersiz olmasından dolayı esnaf kendi imkânlarıyla iş yerinin önünü temizlemek zorunda kaldı.

Öte yandan sosyal medya üzerinden de belediyeye tepkiler gelmeye devam ediyor. Çoğu kullanıcı, “Van Büyükşehir Belediyesi sınıfta kaldı” yazılı paylaşımlar yaptı. (Yılmaz Sönmez-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.