banner2
Öne Çıkanlar toz Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy kayıkhane ÇATAK tesisleri Japonyadan alacağı borç parayı İHH üzerinden Afganistana gönderecek

Van'da kaçak elektrikle mücadele eğitimi verildi

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) Van İl Müdürlüğü’nde görev yapan kayıp-kaçak ile mücadele personellerine iş sağlığı ve güvenliği ve kaçak elektrik ile mücadele yöntemleri konularında eğitim verildi.  

VEDAŞ eğitim salonunda, alanında uzman kişilerce teorik ve uygulamalı olarak verilen eğitimlerin ardından, Yangınla mücadele, deprem ve tahliye eğitimleri verildi.

Burada yapılan sunumda, bölgede yaygın olan kaçak kullanım yöntemlerinin tespiti, kaçak tutanaklarının tanzimi ve mevzuat bilgileri ile müşteri ilişkileri hakkında bilgiler verildi.

Kaçak ile mücadelede sahada daha etkin bir şekilde mücadele etmek konusunda eğitim alan personellere daha sonra İş Güvenlik Uzmanı tarafından; İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri verildi.

Bu kapsamda; iş kazalarının sebepleri ve korunma prensipleri, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı ve kişisel koruyucu donanımlarının kullanılmasına yönelik çeşitli bilgiler ve alınan teorik sınıf eğitimlerinin ardından VEDAŞ eğitim sahasında personellere uygulamalı eğitim de verildi.

Uygulamalı eğitimin ardından AFAD Van İl Müdürlüğü uzmanlarınca verilen yangınla mücadele, deprem ve tahliye eğitimlerine Şirketin tüm personellerinin katılımı ile eğitim programı son buldu. (Murat Dalgın-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.