banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Van'da hayat normale döndü

 IŞİD’in Kobani'yi işgal etmesini bahane eden olayları protesto ederek Van'da PKK’lı çetelerin  çıkardıkları taşkınlık ve gerginliklerin 5’nci günde sakinleşmesi ile birlikte hayat normale döndü.

 

Kobani'ye destek bahanesiyle  yapılan  taşkınlıklar sırasında kent merkezinde hayat adeta durma noktasına gelirken, meydana gelen olaylar ise şehirde merkezi adeta harabeye döndü.

 

Van’da birçok kamu binası, araç ve birçok esnafın  da dükkânı ateşe verilerek yakılırken, bu sabah itibariyle olaylardan geriye kalan barikat ve yerlere savrulan çöpler, ekipler tarafından temizlendi.

 

Kepenklerin bu sabah  açıldığı Van’da, esnaflar güne iş yerlerinin kepenklerini açarak temizlemeleri ile  hayat biraz  da olsa normale döndü.

 

İşlek caddelerde bulunan tüm esnaflar kepenklerini açarken, ara sokaklarda ise bazı esnafların kepenklerini açmadığı gözlemlenirken, polis ve askerlerin şehirde güvenlik önlemi almaya devam ediyor.   (Hacı Yılmaz-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.