banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Van'da hakaret içerikli karikatüre broşürlü tepki

DBP’li Yenişehir Belediyesinin Hz. Muhammed’e yönelik hakaret içerik karikatürleri bilboardlara asmasına tepkiler gelmeye devam edereken,  konuyla ilgili Van’da el ilanları dağıtıldı.  

İlk olarak Danimarkalı bir karikatürist tarafından Hz. Muhammed’e yönelik çizilen  hakaret içerikli karikatürün, DBP’li Diyarbakır Yenişehir Belediyesi tarafından billboardlara asılmasına yönelik halkın tepkisi gün geçtikçe artıyor.

Diyarabakır’da yaşanan olayla ilgili Van’ın bir çok bölgesinde broşürler dağıtıldı. Broşörlerde şu ifadeler yer alıyor: “Dikkat Müslüman! Burası Paris değil Diyarbakır. Danimarka’da Resulullah’a hakaret için çizilen bu karikatür Peygamber’e (as) canı feda milyonlarca Kürdün başkenti Diyarbakır’da HDP’li Belediye tarafından sokaklara asıldı. Peygambere hakaret edenleri tanıyorsunuz değil mi?”

Tepki amaçlı dağıtılan el ilanlarının kim ve kimler tarafından dağıtıldığı ise bilinmiyor. (Yılmaz Sönmez-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.