banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Van'da elektrik kesintisi uyarısı

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Van İl Müdürlüğüne bağlı işletme sorumluluk alanı içerisinde yer alan mahallelerde gerilim dönüşümü ve yıkım çalışmaları nedeniyle programlı elektrik kesintileri yapılacağı bildirildi.

VEDAŞ’tan yapılan açıklamada, 4 Eylül 2015 tarihinde 06.00 – 13.00 saatleri arasında gerilim dönüşümü ve yıkım çalışması yapılacağı belirtildi.

Çalışmalar sırasında meydana gelecek olan programlı elektrik kesintisinden etkilenecek bölgeler ise şu şekilde sıralandı:

Akköprü Mahallesi, Beyüzümü Mahallesi, Bahçıvan Mahallesi, Hanikoğlu Mahallesi, Çarşı Beşyol, İstasyon Mahallesi, Selimbey Mahallesi, Abdurrahman Gazi Mahallesi, Maraş Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi, Karayolları ve Adliye Civarı

VEDAŞ ayrıca, aynı tarihte izolatör değişimi yapacağı Et-Balık Müdürlüğü, Sivil Savunma Müdürlüğü ve Nissan Bayii civarında da 08.00 – 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.