banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

Van'da çöplerin toplanmamasına tepki

Van’ın en kalabalık cadde ve sokaklarında belediyenin temizlik yapmaması nedeniyle oluşan çöp yığınlarına vatandaş ve esnaf tepki gösterdi.

Sokak ve caddelerde oluşan çöp yığınları halkın sağlığını tehdit ettiğini ifade eden esnaf ve vatandaşlar, bu kötü manzaranın oluşmasında belediyenin sorumsuzluğu olduğunu belirttiler.

İsminin yazılmasını istemeyen bir esnaf, “Bazı olayları bahane ederek çöpleri temizlememek hoşgörüyle karşılanacak gibi değildir. Belediyeler siyaset yeri değil, hizmet yerleridir. Zaten normal zamanlarda bile görevini hakkıyla yerine getiremeyen belediye, şimdi bir takım olayları gerekçe göstererek çevre temizliği yapmıyor.” diyerek belediyeyi göreve çağırdı.

Şehrin temizlenmemesinin ceremesini halkın çektiğini belirten bir esnaf da, halk adına ortaya çıkan ve halkın oylarıyla bu makamlara seçilen kişilerin, bu davranışlarıyla halka faydadan çok zarar verdiklerini söyledi.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.