banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Van'da bir PKK'li öldü

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, dün sabah saatlerinde Özalp Tepedamı Mahallesi kırsalında PKK’lilerin Özalp-Saray karayoluna el yapımı patlayıcı yerleştirdiği bilgisi üzerine bölgeye giden askerle PKK'liler arasında çıkan çatışmada bir PKK’linin öldürüldüğü belirtildi.

Çatışma sonrası PKK'lilerin Tepedamı Mahallesi'ne kaçtığı ve burada bir eve sığındığı belirtilen açıklamada, çatışma bölgesine gelen Özalp Belediye Başkanı H.B., Özalp Belediye Meclisi Üyesi M.K.H., DBP Özalp ilçe Başkanı Y.A., Özalp Belediye Başkan Yardımcısı O.B. ve Akçagöl Mahallesi Muhtarı H.Ö.’nün de bulunduğu bir grubun gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi.

Açıklamada 2 PKK'linin ve bir sivilin de yaralandığı, Tepedamı Mahallesi bölgesinde karayoluna yerleştirildiği tespit edilen iki el yapımı patlayıcının kontrollü şekilde patlatıldığı belirtildi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.