banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Van'da bir evde mühimmat ele geçirildi

Van’ın İpekyolu ilçesi Şabaniye Mahallesi, Çulhacı Sokakta bulunan bir eve yapılan baskında mühimmat ele geçirildiği belirtildi.

Van İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Şabaniye Mahallesi, Çulhacı Sokakta bulunan bir evin müştemilatında yapılan aramalarda 7 adet uzun namlulu tüfek, 1 adet RPG-7 roketatar, 2 adet RPG-7 roket başlığı, 1 adet RPG-7 roketatar sevk fişeği, 1 adet RPG-7 roket, 4 adet el bombası, 1 adet susturucu, 4 adet avcı yeleği ve beraberinde muhtelif kıyafet, kütüklük, 10 adet şarjör ve bin 400 adet fişek ele geçirildi.” denildi.

Açıklamada, söz konusu mühimmatın önceki gün, Karşıyaka, Yeni Mahalle ve Şabaniye mahallelerinde yaşanan olaylarla ilgili 9 evde yapılan baskınlar neticesinde bulunduğu belirtildi.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.