banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Van'da arabanın çarptığı emniyet amiri hayatını kaybetti

Van'ın Edremit ilçesinde Cizre'de yaşananları protesto eden gruba müdahale etmeye giden Edremit İlçesi Emniyet Amiri Namık Kemal Önder, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay dün akşam saatlerinde Van'ın Süphan Mahallesi'nde meydana geldi. Protestocu gruba müdahale için olay yerine gelen Edremit ilçe Emniyet Amiri Namık Kemal Önder'e otomobil çarptı. Çevredeki polisler tarafından hastaneye kaldırılan Önder, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Van’da son günüydü

Kazadan sonra otomobil sürücüsünün teslim olduğu bildirilirken, Emniyet amiri Namık Kemal Önder'in Balıkesir’e tayininin çıktığı ve bugün ilişiğini keseceği öğrenildi.

Polis zırhlı aracı devrildi: 3 yaralı

Öte yandan gece saatlerinde Süphan Mahallesi'nde, devam eden protestolara müdahale eden bir zırhlı polis aracı ise devrildi. Kazada 3 polis yaralandı. Yaralı polisler ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, polislerin durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. (Murat Dalgın - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.