banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Van Valiliği'nden 'oy kullanın' mesajı

Van Valiliği tarafından bugün 4 GSM Operatörü kullanıcılarına gönderilen mesajda, sandık güvenliğinin sağlandığı ve oy kullanmanın bir vatandaşlık görevi olduğu belirtildi.  

Van Valiliği tarafından gönderildiği belirtilen mesajda şu ifadelere yer verildi: “Hemşerilerimizin güven içinde oylarını kullanabilmeleri için tüm tedbirler alınmış olup, her sandık çevresinde güvenlik güçlerimiz yer alacaktır vatandaşlarımız, bir sıkıntı ile karşılaştıklarında durumu 0232 214 96 35-155 polis-156 jandarma nolu telefonlara iletebilirler. Ayrıca oy kullanmaya giderken TC kimlik numarası olan bir kimlikle gitmeleri yeterli olup başka da belgeye ihtiyaç yoktur. Oy kullanmak vatandaşlık görevidir saygılarımızla.”

Öte yandan kırsal kesimde ve kenar mahallelerde PKK’nin halka ciddi baskılar uyguladığı bildiriliyor. (Murat Dalgın-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.