banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Van Rahmet Eli Aralık ayı faaliyet raporunu açıkladı

Umut Kervanı Platformu Üyesi Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği, Aralık ayı faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştı.

Konuyla ilgili olarak basına bilgi veren Fakir Aileleri Tespit Komisyonu Başkanı Okan Kırbaç, Aralık ayı içerisinde 302 aileye 14 bin 315 lira değerinde yardım ulaştırdığını söyledi.

2015 yılının son ayında da yardım çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettirdiklerini aktaran Kırbaç, “Bu ayda, daha önce bizlere müracaat eden ve bizlerin gerekli tespitlerini yaptığı 197 muhtaç ve yetim ailemize 11 bin 165 lira değerinde gıda paketi ve 105 ailemize de 3 bin 150 lira değerinde kırmızı et olmak üzere toplam 302 ailemize 14 bin 315 lira değerinde yardım ulaştırdık. Yardım çalışmalarımız inşallah devam edecektir. Bizlere yardımlarını esirgemeyen yardımsever halkımızdan ve esnafımızdan Allah razı olsun.” dedi.

Kuruldukları günden beri on binlerce muhtaç aileye yardım ulaştırdıklarını ifade eden Kırbaç “Derneğimiz, 2011 yılından bu yana yardım faaliyetlerini devam ettirmektedir. O tarihten bu yana 10 binlerce mağdur ve muhtaç aileye yardımlarımızı ulaştırdık. 2016 yılında da yardımsever Van halkı ile birlikte benzer çalışmalarımız inşallah artarak devam edecektir.” diye konuştu. (Murat Dalgın - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.