banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Valilikten okula yapılan saldırı ile ilgili açıklama

Van Valiliği,  Vali Ali Cevdetbey İlkokulu’na PKK’lar tarafından yapılan saldırı ile ilgili  yaptığı açıklamada, okulun 1. Kkatının tamamen kullanılamaz hale getirildiği belirtilerek, “İlimiz merkez  İpekyolu ilçesi Bostaniçi mahallesindeki üç katlı Vali Ali Cevdetbey İlk-Ortaokuluna 16.09.2015 Çarşamba gecesi saat 22.30 sularında terör örgütü üyelerince molotofkokteyli ile saldırı gerçekleştirilmiştir.” denildi.

Yaklaşık olarak 200 bin TL zarar oluştuğu ifade edilen açıklamanın devamında , “Saldırıda, okulun dışında bulunan güvenlik kameraları etkisiz hale getirilmiş, okulun tüm camları kırılmış ve 1. kat tamamen kullanılamaz hale gelmiştir. Ayrıca 1. kattaki idari kısım ile sınıflarımız ağır hasar almış, internet, elektrik ve telefon tesisatı ve donanımı tamamen kullanılamaz hale gelmiş olup okulda yapılan ilk belirlemelere göre 200 bin TL civarında maddi hasar meydana gelmiştir.” ifadelerine yer verildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.