banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Valilikten Nusaybin açıklaması

Nusaybin Kaymakamlığı tarafından Abdulkadirpaşa, Fırat, Dicle ve Yenişehir Mahallelerinde 29 Kasım saat 21.00’de alınan sokağa çıkma yasağı 3 Aralık saat 22.00’de kaldırıldı. Mardin Valiliği, yasak boyunca yapılan operasyonlar hakkında açıklama yaptı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, bir PKK’linin öldürüldüğü belirtilirken 8 barikat ve hendeğin kapatıldığı ifade edildi.

Açıklamanın devamında, “Polise yönelik; 12 roketatarlı saldırı, 9 silahlı saldırı, 2 adet el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenledi. Ayrıca 2 adet tuzaklama bomba düzeneği kontrollü olarak imha edilmiş, tuzaklanmış bir bomba kontrolsüz olarak infilak etmiştir. PKK mensuplarınca tuzaklanan patlayıcıların infilak ettirilmesi sırasında elektrik iletim hatları ve su transfer hattı borularında ağır hasarlar meydana gelmiştir. Oluşan hasarların giderilmesi için çalışmalar titizlikle ve hızlı şekilde devam etmektedir.” denildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.