banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Valilikten ilginç yalanlama

“Milli Eğitime Şok Baskın” haberine Valilikten açıklama geldi... 

Rehabilitasyon ve bağlantılı olarak Milli Eğitim Şanlıurfa Şube Müdürlüğüne “Milli Eğitime Şok Baskın” yerine “Baskın değil, evrak toplama” açıklaması Valilikten yapıldı.

 

17.06.2011 tarihinde bazı internet haber sitelerinde; “Milli Eğitime Şok Baskın” başlığı ile yayımlanan ve kamuoyunu yanlış bilgilendiren habere istinaden açıklama yapılmasına ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesine ihtiyaç duyulmuştur.

 

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, ilimiz genelinde faaliyet gösteren bazı özel öğretim kurumları hakkında yürütülmekte olan adli soruşturma kapsamında, mahkeme kararına istinaden, yürütülmekte olan adli soruşturma sürecinde değerlendirilmek üzere, haklarında soruşturma yürütülen özel öğretim kurumlarına ait bazı belgeler talep edilmiş ve bu belgeler ilgili görevlilere verilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunulur”.

 

Ancak, Valilikten yapılan yazılı açıklama da, yaklaşık 4 aydır süren teknik takip ve eş zamanlı operasyona değinilmedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.