banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Valilikten Dolandırıcı Uyarısı

Şanlıurfa Valiliği, Sahte Yardım Kampanyalarına Karşı Vatandaşları Uyardı

Şanlıurfa Valiliği, son günlerde valilik adına birilerinin esnaf ve iş adamlarını arayarak yardım kampanyası başlattıklarını öne sürüp destek istediklerine dikkat çekerek, vatandaşları uyardı.

 

 

Şanlıurfa Valiliği, son günlerde valilik adına birilerinin esnaf ve iş adamlarını arayarak yardım kampanyası başlattıklarını öne sürüp destek istediklerine dikkat çekerek, vatandaşları uyardı.

 

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, herhangi yardım kampanyası başlatılmadığı ve bu yönde gelen telefonlara itibar edilmemesi yönünde uyarıda bulunuldu. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

 

"İlimizde son günlerde bazı esnaf ve iş adamları, valiliğimiz ve vali yardımcılarımızın isimleri ile telefonla aranarak, kanserli olan bir çocuğun tedavisi için valilikçe yardım kampanyası başlatıldığı, iş adamlarından ve esnaftan da bu kampanyaya para yardımı yapılması şeklinde katkıda bulunmalarının istendiğine dair bilgiler valiliğimize intikal etmiştir."

 

Valilik olarak herhangi bir kampanyanın başlatılmadığı belirtilen açıklamada, mağduriyetlerin doğmaması için buna benzer telefonlara itibar edilmemekle birlikte, derhal emniyet ve valiliğe bildirilmesi istendi.

 

Açıklamada, "Valiliğimiz kanserli bir çocuğun tedavisi ya da başka bir amaçla herhangi bir yardım kampanyası başlatmamıştır. İş adamlarımızdan, esnaftan ve vatandaşlarımızdan bu yönde talepte bulunanların amacı dolandırıcılık olup, kendilerinden bu yönde talepte bulunulan vatandaşlarımızın mağdur duruma düşmemeleri için böyle kişilere yardımda bulunmamaları ve ayrıca, durumu zaman kaybetmeden Emniyet Müdürlüğü‘ne ve Valiliğimize bildirmeleri gerekmektedir." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.