banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Valilikten Bismil açıklaması

 

 

Diyarbakır Valiliği dün Bismil ilçesinde öldürülen 4 PKK’li hakkında açıklamada bulundu. Açıklamada, Bismil’de PKK’li bir grubun bir bankaya ait zırhlı araçtan 110 bin TL ve iki silah gasp ettikten sonra, polis ile PKK’liler arasında çıkan çatışmada 4 PKK’linin öldürüldüğü belirtildi.

Açıklamada, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde PKK’li bir grubun kamu bankasına ait zırhlı araçtan 110 bin TL para, bir adet tabanca ve bir adet MP5 marka makinalı silah gasp ettikleri sonrasında ise polis ile girdikleri çatışmada 4 PKK’linin öldürüldüğü ifade edildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, gün içerisinde şehrin farklı noktalarında PKK’ lilere ait adreslere baskın yapıldığı ifade edilerek, “Yapılan baskınlarda, 2 adet kaleşnikof marka silah, 8 adet şarjör, 2 bin 800 adet Kaleşnikof marka silaha ait fişek, 494 adet av tüfeği fişeği,230 adet M-16 marka silaha ait fişek,100 adet kanas marka silaha ait fişek,8’i zırh delici olmak üzere toplamda 9 adet roketatar başlığı,9 adet roket sevk fişeği,3 adet kullanılmış roketatar başlığı,13 adet yangın tüpüne hazırlanmış EYB,18 adet demir profile hazırlanmış EYB,3 adet havai fişek rampası,2,5 litre benzin,1 adet bilgisayar ile çeşitli kişisel eşyalar ele geçirilmiştir” denildi. (İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.