banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI ile anlaştı urfaspor kartalspor maçı trafik kazası

Valilik ve Belediyeye sitem

Şanlıurfa Valiliği ile Şanlıurfa Belediyesi’ne sitem eden Şeker, “Sıradan bir vatandaş için haber edilmeyebilir. Ama binlerce Suruçluyu, Şanlıurfalıyı temsil eden bir derneğe, bir STK’ya haber verilmemesi büyük bir eksikliktir.” dedi. Valilik ve Belediye’nin birlikte düzenlemiş oldukları EMITT Fuarı’ndaki Şanlıurfa standına, gerek davet gerekse bilgi anlamında İstanbul’daki Suruçlular Derneği’ne haber verilmediğini belirten Başkan Kerem Şeker, şöyle devam etti:

“Oysaki derneğimiz her koşulda tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizin yanında yer almıştır. Şanlıurfalı olmaktan gurur duyuyoruz. Şanlıurfa için yapamayacağımız fedakarlık yoktur. Şanlıurfa Valiliği’ne ve Şanlıurfa Belediyesi’ne sitem ediyoruz ve sert bir şekilde eleştiriyoruz. Umarız bundan sonra Suruç Derneği, Suruç halkı, kurumsal kimliğimiz dikkate alınır ve sayılır. İstanbul’da düzenlenen böyle bir etkinliğe davet edilmememiz yönetim kurulumuzu üzmüştür. Şanlıurfa ile ilgili bu ve benzeri etkinlikler Suruç Derneği’ne niçin haber verilmiyor, niçin unutuluyoruz, doğrusu merak ediyoruz.”

Kerem Şeker, “Davet edilmiş olsaydık biz de katkı sunup Şanlıurfa standını daha güzel, daha ilgi çekici ve daha fazla ziyaret edilmesine vesile olabilirdik” ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.