banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Valilik; Gürakar'daki futbol cinayetine el koydu

Siverek’te 13 yaşındaki Burhan Kodak’ın tartıştığı sınıf arkadaşları tarafından korkunç şekilde öldürülmesi olayının ardından Valilik harekete geçti. Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, olayla ilgili müfettiş görevlendirildiği belirtilerek, “Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Gürakar Beldesinde bu gün meydana gelen olay sonucunda B.K’nin hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak tahkikat yapılmak üzere Valiliğimiz tarafından müfettiş görevlendirilmiş olup konuyla ilgili incelemelere başlanılmıştır” denildi.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ;

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde, ilköğretim öğrencisi 13 yaşındaki Burhan Kodak, futbol oynarken tartıştığı 2 arkadaşı tarafından başına ve vücuduna taş ve sopalarla vurularak öldüresiye dövüldü.

 

Korkunç olay, dün öğle saatlerinde Siverek’e 35 kilometre uzaklıktaki Gürakar Beldesi’nde meydana geldi. Gürakar İlköğretim Okulu 6′ncı sınıfta öğrenim gören Burhan Kodak, sınıf arkadaşları ile okulun yan tarafında bulunan düz alanda futbol oynamaya başladı. Bir süre sonra Burhan Kodak, arkadaşlarından T.A. ve A.Ç. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, A.Ç. ve T.A. önce tekmeleyip, yumrukladıkları Burhan Kodak’a, daha sonra yerde buldukları taş ve sopalarla vurmaya başladı. İddiaya göre, engellenemeyen kavga sırasında diğer öğrenciler koşarak gittikleri okulda olayı öğretmenlerine haber verdi. Öğrencilerin durumu anlatmasının ardından araziye gelen öğretmenler, Kodak’ı kanlar içerisinde buldu.

 

Kanlar içerisinde bulunan öğrenci, ambulansla Siverek Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastaneye getirilerek acil servise alınan öğrenci, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Doktorlar, kafasında ve vücudunun büyük bölümünde çatlak ve ezikler bulunan öğrencinin geçirdiği beyin kanamasından dolayı yaşamını yitirdiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.