banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Valilik Erin'in Yıkılsın Dediği  metruk yapılar Hilvan'da yıkılıyor

 
Şanlıurfa Valiliği'nin talimatıyla, insanların can güvenliğini tehdit edip çevre kirliliği ve kent estetiğine aykırı bulunup kullanılamayan yapılar Hilvan belediyesi Fen İşleri ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince kontrollü bir şekilde yıkıldı. Özellikle madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında sürdürülen çalışmalarda, yasal olarak satışı ve kullanımı yasak zararlı maddelerin bu tür yapılar içinde gizlendiği ve kullanıldığının tespiti üzerine Hilvan'ın Bağlar Mahallesi 733. Sokakta bulunan metruk yapı iş makineleri yardımıyla yıkımı gerçekleştirildi.
Belediye yetkililerinin yaptıkları açıklamada, kent estetiğini bozan ve toplumsal tehlike arz eden yapılar Şanlıurfa Valiliği'nin talimatıyla yıkılmıştır. Zamanla boşalan ve kullanılmayıp atıl hale gelen, ayrıca satışı ve kullanımı yasak maddelerin içinde kullanıldığı tespit edilen metruk yapıların yıkım işlemleri devam edecektir denildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.