banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Vali Vekili Seçilmiş'ten Çiftçilere Uyarı

 Dicle Elektirik Dağıtım A.Ş (DEDAŞ) Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu ile bir araya gelen Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, çiftçileri uyardı.

Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfa'da yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu ile makamda bir araya geldi. Yaşanan kesintilerin minimize edilmesi için sorunu Dedaş Genel Müdürlüğü ile de telefon görüşmesi yapan Vali Vekili Seçilmiş, sulama sezonu olması nedeniyle kesintilerin asgariye indirilmesi konusunda gerekli tedbirlerin alınması, personel takviyesinin yapılması, kırsalda ve şehirde yaşayan vatandaşların mağdur edilmemesini talep etti.

Görüşmelerden olumlu netice alan Vali Vekili Seçilmiş, vatandaşlara da çağrıda bulunarak, hak ararken haksız duruma düşmemeleri gerektiğini söyleyerek uyardı. Seçilmiş, daha dikkatli hareket edilmesini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.