banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Vali ve yardımcılarının ismiyle halkı dolandırıyorlar

Van Valiliği, son zamanlarda ilde Vali İbrahim Taşyapan ve Vali yardımcılarının isimlerini kullanarak halkı dolandırmaya çalışanlara karşı uyarılarda bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, son günlerde Van Valisi İbrahim Taşyapan ve Vali yardımcılarının isimlerinin kullanılarak dolandırıcılık yapanlara karşı halk uyarıldı.

Vali ve vali yardımcıları adına vatandaşların aranarak belli hesaplara para yatırılması istendiği belirtilen açıklamada, “İlimizde son günlerde Sayın Valimizin ve Vali Yardımcılarımızın adını veya makamlarını kullanarak, art niyetli kişiler tarafından telefonla aranan vatandaşlarımızdan para veya belli bir amaca matuf hesaba para yatırılmasının talep edildiği şeklinde Valiliğimizce duyumlar alınmaktadır. Vatandaşlarımızın, suç şebekelerinin bir dolandırıcılık şekli olarak kullandıkları bu tür taleplere kesinlikle itibar etmemelerini ve anında polise başvurmalarını önemle rica ederiz.” denildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.