banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Vali Uzun, Urfalılarla Hasret Giderdi

 

Şanlıurfa’da uzun bir süre valilik yapan ve daha sonra Isparta, ardından da Çankırı Valisi olan Şemsettin Uzun, Urfalılarla hasret giderdi.

Şanlıurfa Belediyesi ve Çankırı Belediyesi’nin işbirliğinde “Çankırılı Yarenler Urfa’da Buluşuyor” gecesi için kente gelen Vali Şemsettin Uzun’u 6 yıl aradan sonra karşılarında gören birçok esnaf şaşkınlığını gizleyemedi.

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın davetlisi olarak gün boyunca Şanlıurfa’yı adım adım, sokak sokak gezen Vali Uzun, Urfa’nın yaşadığı değişime hayran kaldı.

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’dan kentin gelişimi ve dönüşümü ile alakalı bilgiler alan Şemsettin Uzun, Tarihi Hanlar Bölgesi’ni gezdi ve esnafla sohbet etti.

Uzun zamandan bu yana görmediği mekânları yeniden gözlemleme imkanı bulan ve değişimi uzun uzun inceleyen Vali Uzun, beraberindekilerle birlikte Hanlar Bölgesindeki çarşıdan alış veriş yapmayı da ihmal etmedi. Uzun, belediyenin restore ederek müzik müzesini ve mutfak müzesine dönüştürdüğü tarihi mekânlarda incelemelerde bulundu.

Manifaturacılar Derneğinde soluklanıp dernek yöneticileriyle de sohbet eden Şemsettin Uzun, Urfa’nın modern bir şehir olduğunu söyledi.

Şanlıurfa’nın her geçen gün daha da geliştiğine dikkat çeken Şemsettin Uzun, “Benim bıraktığım Urfa ile şimdi ki Urfa çok değişmiş. 6 yıl önceki Urfa oldukça modernleşmiş. Bunda emeği geçen başta Sayın Valimiz Nuri Okutan’ı ve Başkan Fakıbaba’yı tebrik ediyorum’ diye konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.