banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Vali, Polisin vurduğu yaralıyı ziyaret etti
polisin havaya ateş açması sonucu, işyerine giderken kazayla yaralanan Abbas Karabacak’ı yattığı hastanede ziyaret etti.



Balıklıgöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Abbas Karabacak’ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenen Vali Celalettin Güvenç, hastane girişinde hasta yakınlarıyla sohbet etti.



Abbas Karabacak’ı, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ile birlikte ziyaret eden Vali Celalettin Güvenç, polislerin gönderdiği bir çiçeği Karabacak’a verdi.



Hastayla ilgili doktorlarından bilgi alan Vali Güvenç, hastanın durumunun iyi olduğunu, kafasından içeriye doğru 2 santimlik merminin girdiğini ancak yapılacak ameliyat ile birlikte merminin çıkarılarak hastanın tekrar eski haline kavuşacağı bilgisini aldı.



Abbas Karabacak ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Güvenç, devletin tüm imkânlarını kendileri için seferber edeceklerini, istemeleri halinde başka il ve hastanelere de Karabacak’ın sevk ettirerek tedavisini sürdürebileceklerini söyledi.



Ziyaretin ardından diğer hastalara da geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Güvenç, hastanenin bahçesinde Balıklıgöl Devlet Hastanesi tarafından yaptırılan Kadın ve Erkek Misafirhanelerini hizmete açtı. Hastanenin bahçesinde oturan hasta yakınlarını misafirhaneye davet eden Vali Güvenç, burada hasta yakınları ile sohbet edip geçmiş olsun dileğinde bulundu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.