banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

Vali Okutan esnafı gezdi

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, akşam saatlerinde çarşı esnafını ziyaret etti. Haşimiye meydanında bulunan esnaflarla bir araya gelen Vali Nuri Okutan, esnafın sorunlarını dinleyip sohbet etti. Bakırcılar çarşısında eline aldığı çekiç ile bakır işleyen Okutan, bakırcılığın önemine değindi.

Esnafı selamlayarak hatırlarını soran Vali Okutan’a çarşı esnafı zaman zaman sorunlarını anlatırken, sıkıntıları not aldıran Okutan, sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını bildirdi.

Haşimiye meydanında bulunan Kasap, Fırın, Çay Ocakları dâhil tüm esnafı gezen Okutan’ın son durağı Bakırcılar çarşısı oldu. Bakırcılar çarşısında esnafların yapmış oldukları bakırdan ürünleri inceleyen Vali Okutan, bir ara eline aldığı çekiçle bakır döverek el sanatlarına verdiği önemi bir kez daha gösterdi

Ziyareti sırasında esnafın büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Okutan daha sonra çarşıdan ayrıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.