banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

VALİ KUPASI SAHİBİNİ BULDU

Koşuyu izlemek üzere Hipodroma giden Vali İzzettin Küçük’e; Garnizon Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Aysel Göncü, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, TJK Genel Sekreteri Necati Demirkol ve yarış severler eşlik etti.

2 bin 100 metre kum pistte dört yaş ve üzeri safkan İngiliz atların mücadele ettiğiVali Kupası koşusunu 7 numaralı Kiss Of Steps kazandı. Kiss Of Steps’in kazandığı yarışta kupayı at sahibi M.Garip Yılmazoğlu Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün elinden aldı.  Yarışın sonunda birinciye 78 bin, ikinciye 31 bin 200, üçüncüye 15 bin 600, dördüncüye ise 7 bin 800 TL ödül verildi.

Kupa töreninin ardından bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük, “Yarışlarımızda gündüz heyecanlar vardı şimdi heyecanlara akşam yarışları da katıldı. Bundan sonra Şanlıurfa bu heyecanı akşam vaktinde de yaşayacak” dedi.

“Bizim tarihimiz ve geleneğimizde at ailenin bir parçasıdır” diyerek atın Anadolu için önemini belirten Vali Küçük devamında: “Şanlıurfa Arap atı konusunda Türkiye’nin en verimli yeri ve bu zenginliği bir şekilde değerlendirmek lazım. Türkiye Jokey Kulübü de bu yarışmaları gece de açarak bu heyecanı bize sağladılar. İzlemesi de binmesi de gerçekten çok zevkli bir spor. Tekrar hayırlı olsun” sözlerine yer verdi.

Düzenlenen Vali Kupası Koşusunda 13 numaralı KingUgly ikinci, 4 numaralı Hammurabi üçüncü, 12 numaralı Çiftçi Ağa da dördüncü oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.