banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Vali Küçük, Suriyeden Gelen Mültecilere Yemek Dağıttı


Üç gündür İlçede bulunan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Suriye sınırında incelemelerde bulunarak İHH’nın Gezici Mutfağı tarafından verilen yemekleri Suriyeli vatandaşlara dağıttı.

Sıra halinde dağıtılan yemekleri almaya başlayan Suriyeli vatandaşların bu akşam ki menüsü Çorba ve Tavuklu Pilavdan oluştu. Vali Küçük yemek dağıtımı sırasında özellikle çocuklar yaşlılarla yakında ilgilenerek hem yemeklerini dağıttı hem de dağıtım sırasında onlarla sohbet etti. Dağıtılan sıcak yemekten özellikle çocukların mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Vali Küçük yemek dağıtımının ardından Cumhuriyet Meydanı’na inerek, bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti. Sohbet esnasında Suriyeli Kürt Muhalif Lider Hewarun Şerif ile görüştü. Görüşmede Türkiye Cumhuriyeti’ne teşekkür eden Hewarun Şerif ‘Türkiye’de, Suruç’ta kendi evimizde gibiyiz. Türkiye Cumhuriyeti’ne sığındık. Allah Türkiye’den razı olsun. Bizlere kapılarını açtı’ dedi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ise ‘Suriye’den gelen tüm misafirlerimizin yanındayız. Diline, dinine, etnik kökenine bakmadan herkesi kucaklıyoruz bundan sonra da kucaklamaya devam edeceğiz. Ülkemize gelen misafirlerimizin her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Hepsi bizim kardeşimizdir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Devletimizin tüm kurum ve kuruluşları seferber olmaya yardım elini uzatmaya devam edecek dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.