banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Vali Küçük, Sivil Toplum İzleme Platformuyla Toplantı düzenledi

Valilik toplantı salonundaki toplantıya katılan üyeler tespit ettikleri taleplerini Vali Küçük’le paylaştılar. Özellikle Gıda İhtisas Sanayii kurulması üzerinde fikir birliğine varılan toplantıda kısa adı ŞUTİM olan Şanlıurfa Ticaret Merkezine gelerek çalışmak isteyen Suriyelilerin durumu görüşüldü.

Toplantıda ayrıca; Organize Sanayi Bölgesinde misafirler için konaklama tesisi kurulması ve Çukobirlik binası için arsa tahsisi konuları ele alındı. Talepleri dinleyen Vali Küçük ise, talepleri not aldığını ve yasalar çerçevesinde talepler konusunda yardımcı olacaklarını kaydetti.

Toplantıya Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Dernek Başkanı Faruk Akbaş ve platform üyeleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.