banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Vali Küçük: Şanlıurfa’nın Yarınları Parlak

 

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, İnovasyona Dayalı Genç Girişimci Geliştirme Projesi kapsamında düzenlenen sertifika dağıtım törenine katıldı.

Kosgeb ve Esnaf ve Sanatkârlar Derneği tarafından Şair Nabi Kültür Merkezinde düzenlenen sertifika törenine Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu da katıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük, Şanlıurfa’nın her sektörde atağa kalktığını belirterek ortaya çıkan fırsatların değerlendirilmesini bunun için de yarınlara hazırlıklı olmak gerektiğini ifade etti. “Şanlıurfa’nın yarınları çok parlak, pozisyonunuzu alın” sözleriyle konuşmasını sürdüren Vali Küçük, pozisyon alabilmenin en önemli ayaklarından birinin de girişimcilik kurslarından yararlanmak olduğunu kaydetti. Bu tür kursların doğacak fırsatları daha net görebilme imkanı sağlayacağını sözlerine ekleyen Vali İzzettin Küçük, kurslara katılan tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Törende konuşan Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ise: “Kendini ifade etmek, kendini gerçekleştirmek isteyen bireylerin ve toplumsal grupların değişen Türkiye’de hakkettikleri kanatları işte bu girişimcilik kurslarıyla elde edeceklerdir” dedi.

Konuşmaların ardından kurslara katılanlara Vali İzzettin Küçük ve diğer davetliler tarafından sertifikaları verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.