banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Vali Küçük Oyunu Bozdu

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Suriye Türkiye Muhacir Ensar Kardeşliği Derneği'nin açılış törenine katıldı. Açılışını yaptığı derneğin faaliyet alanına ilişkin bilgi alan ve inceleme yapan Vali Küçük, gazetecilere Siber Suçlarla Mücadele Şubesi'nce sosyal medya üzerinden mazlum Suriyeli muhacirlere karşı örgütlenen bir grubun pazar günü kentte miting amaçlı toplanacaklarının belirlendiğini söyledi.

Buna kesinlikle izin verilmeyeceğini ve Suriyelileri protesto amaçlı yapılacak mitingin yasak olduğunu belirten Vali Küçük şöyle konuştu:

"2011 yılından bu yana Suriye ve Suriyeliler konusunda Türkiye'nin duruşu hiçbir zaman değişmedi. Bizim Suriyeli kardeşlerimize bakışımız şudur; aslında sınırlar var ama buralar yıllar önce bir ülkeydi. Bu yüzden bizim için bugün de değişen bir şey yok. Yaklaşık bin sene aynı kaderi, aynı kültürü yaşadık. Suriye'de barış hakim olana kadar kardeşlerimiz kendi vatanlarında olduğu gibi kalacaktır. Devletin ve hükümetin kararlılığı budur. Sosyal medyada milletimizi temsil etmeyen bir azınlık güya bir örgütlenme ile miting yapacaklarmış. Şimdiden söylüyorum, Vali olarak ben bu mitingi yasakladım. Bununla birlikte sosyal medya üzerinden bu tür haberleşme yapanlar şunu bilsin; halkı kin ve nifak duygularıyla bir birine düşürme suçunu işliyorlar. Şu anda İstihbarat ve Siber Suçlarla Mücadele birimlerimiz bu kişileri belirledi. Bunları toplum önünde teşhir edeceğim. Suç işlemişlerdir, gereğini yapacağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.