banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Abdülkadir Barut Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba İstanbulspor

Vali Küçük, muhtarlardan sorunları dinledi

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa’nın merkez ilçeleri olan Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü’deki mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

GAP Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezinde yapılan toplantıda Vali Küçük, muhtarlara yeni görevlerinde başarı dileyerek, yeni dönemin kendilerine ve tüm Şanlıurfalılara hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

Şehrin sorunlarıyla ilgili muhtarlardan bilgi alan Vali Küçük, dile getirilen sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması için yetkili kurumlarla çalışma başlatılması gerektiğini belirtti.

Sorunların çözümünün halkın memnuniyetini sağlamaya yönelik olduğunu kaydeden Vali Küçük, “Çözdüğümüz her sorun vatandaşlarımızın yüzünü daha da güldürecektir. Yüzünü güldürebildiğimiz vatandaşlarımız da bundan sonraki çalışmalarda bizlere daha fazla destek verecektir” dedi.

 Şanlıurfa’nın sorunlarının tartışıldığı ve yaklaşık üç saat süren toplantının sonunda Vali İzzettin Küçük, tespit edilen sorunların çözümü için kurumlarla gerekli yazışmaların yapılması konusunda görevlilere talimat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.