banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Vali Küçük Mersin Valisi Güzeloğlu’nu Kabul Etti

Mersin Valisi Güzeloğlu’nu Valiliğe gelişinde kapıda karşılayan Vali Küçük, ilk olarak misafiriyle birlikte Şeref Salonuna geçtiler. Burada şeref defterini imzalayan Mersin Valisi Güzeloğlu, daha sonra Vali Küçük’ün makamına geçerek bir süre görüştüler.

Atandığı Şanlıurfa Valiliği görevinde Vali İzzettin Küçük’e başarılar dileyen Vali Güzeloğlu: “Bugün çok değerli Valimiz, sevgili kardeşimi memleketim olan Şanlıurfa’da ziyaret etmenin mutluluğu içerisindeyim. Atandığı anda kendisine telefonla hayırlı olsun dileklerimi iletmiştim. Kişiliğini, meslek anlayışını ve birikimini Şanlıurfa için güzel hizmetlerde kullanacağını o zaman telefonla aktarmıştım. Bugün de nasip oldu, Şanlıurfa’mızda kendisine bizzat aktarma fırsatı buldum” dedi.

Şanlıurfa’da Valilik yapmanın çok önemli bir sorumluluk olduğunu kaydeden Vali Güzeloğlu, Vali Küçük’ün Şanlıurfa’ya çok önemli ve hayırlı hizmetler sunacağına inandığını belirtti. Memleketi Şanlıurfa’da olmaktan duyduğu mutluluğu da dile getiren Vali Güzeloğlu: “Bu vesileyle tüm hemşerilerime en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ise açıklamasında nezaketlerinden dolayı Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na teşekkür ederek; kendisini Valilikte ve Şanlıurfa’da ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Şanlıurfa’da bulunmaktan kendisinin de mutluluk duyduğunu sözlerine ekleyen Vali Küçük: “Bu ülkenin çok önemli bir şehrinde görev yapmak hem onur verici hem mesuliyet verici. Bunun bilinci ve idrakindeyim. Değerli Şanlıurfalıların desteği ve sevgisiyle hep birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Makamda bir süre daha baş başa görüşen her iki Vali, sohbetlerini Şanlıurfa üzerine sürdürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.